Title of a News Article

Başkan Atilla, ‘2015 Yılı Hizmete Başlama Yılı Olacak’

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine Sivas Belediyesinden Ceylanpınar Belediyesine 40 adet modern görünümlü durak gönderilerek hibe edildi.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine ziyarette bulunmuş desteklerini belirtmişti. Desteklerinin arkası kesilmeyen Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın geçtiğimiz aylarda Ceylanpınar Belediyesine sıfır km 2015 model otomobil hibe etti. 2015 ocak ayında Ceylanpınar Belediyesine gönderilmek üzere hazırlanan modern görünümlü 40 adet yolcu durağı geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar Belediyesine teslim edildi. Sivas Belediyesinden hibe edilen 40 yolcu durağının bir kısmı ilçe merkezinde belirlenen noktalara montajları yapılarak Ceylanpınarlı vatandaşların hizmetine girdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Sivas Belediyesinden hibe edilen yolcu duraklarını Belediye Destek Hizmetlerinde inceleyerek Ceylanpınar halkına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Atilla, ‘İlçemize 40 Tane Durağı Kurmuş Olacağız’

Ceylanpınar Belediye Destek Hizmetlerinde incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Atilla’’ Sivas Büyükşehir belediye başkanına burada ben Ceylanpınar halkı ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Bize ilk etapta 25 tane modern en son teknolojiyle yapılmış estetik güzel görünümlü olan 25 tane durak gönderdiler. 15 tane daha gönderecekler toplam 40 tane başkan yardımcım Adnan Daşkıran tarafından nereye konulacağı üzerine yerleri belirlendi. 5 tane şimdiye kadar kuruldu diğer duraklarda kurulacak belirlenen bölgelere. Toplam ilçemizde 40 taneyi kurmuş olacağız ardından eski tabirler köylerimiz yeni tabirimizle mahallelerimize onlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Belirlenen güzergahlarda da inşallah oraya koymuş olacağız’’dedi.

Başkan Atilla, ’11 Ayda 15 Tane Araç Ceylanpınar’a Kazandırdık’

Ceylanpınar Belediye Destek hizmetlerini hayata geçirdiğini ifade eden Başkan Atilla’’Arabalarımızı dikkat ederseniz maşallah burası oto galeri gibi oldu. Girdiğiniz zaman hepsi 2014-2015 model 11 ayda yanılmıyorsam 15 tane araç Ceylanpınar Belediye Destek Hizmetlerine kazandırmış olduk. Ceylanpınar halkının cebinden 1 lira para çıkmadan, zaten belediye biz borçlu devraldık, sağolsun bakanlıklara genel müdürlüklerimize gidiyoruz Büyükşehir belediyeleri de bizleri kırmıyorlar yardımcı oluyorlar. Önemli olanda bu halkın cebinden ilçenin cebinden 1 lira para çıkmadan bir şeyler çıkmadan yatırım yapa bilmek. Bunu da hep beraber başarıyoruz, ben dışlarda koşturuyorum başkan yardımcım Adnan diğer başkan yardımcılarımda hepsi burada mücadele ediyorlar’’dedi.

Başkan Atilla, ‘2015 Yılı Hizmete Başlama Yılı Olacak’

2015 yılı hizmete başlama yılı olacağını ifade eden Başkan Atilla’’Sağ olsun Adnan beyi Destek Hizmetleri sorumlu başkan yardımcım yaptığım günden bu güne kadar destek hizmetlerinde epey gözle görünür his edilir değişiklikler oldu. Ona da başarılarından dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hizmetlerimiz devam edecek, Allah’ın izni ile durmak yok yola devam 2015 yılı hizmete başlama yılı olacak çok güzel hizmetler yapacağız’’dedi.

Başkan Atilla, ‘ilçemize 1000 Adet Çöp Konteynır Kazandırdık’

Şuana kadar getirdiğimiz çöp konteynırlar 1000 üzerinde olduğunu belirten Başkan Atilla, ‘Bu 11 ayda eskiden ne vardı mahalle aralarında çöp bidonları vardı. Yağ bidonlarını boyatıp koymuşlardı İlker bir görüntüydü. Biz şuana kadar hemen hemen yanılmıyorsam 800 yakın çöp konteynırlar kazandırdık. Onunda büyük bir kısmı ilçe belediyemizin cebinden para çıkmadan sağ olsun çevre ve şehircilik bakanımız İdris bey hemşerilik berat ide verdik kendisine. Yine geçenlerde 250 bin tl para çıkardı konteynır almak üzere ilçeyi modernleştiriyoruz. O İlker görüntülerden bidonlardan, bidonları boyatmışlar onların hepsini kaldırıyoruz pey der pey tabi bu belirli bir zaman süreç ister inşallah yakın bir tarihte daha modern daha güzel bir ilçe konumuna gelecek’’dedi.

Bakan Güllüce’den Sıfır Km. Modern Sulama Aracı

Başkan Atilla, ‘’Bu aracımızı da sulama aracı sayın bakanımızın çevre ve şehircilik bakanı idris bey en son 20 gün önce bize gönderdi. Çok modern bir araç sağ olsun Allah razı olsun. Hemşerimiz ya artık hemşerimize de buradan selamlar gönderiyorum. Ayrıca kendisine teşekkür ediyorum sağ olsun var olsun inşallah devamı gelecek’’dedi

Başkan Atilla, Ceylanpınar Belediye Destek Hizmetlerinde incelemelerin ardından ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195