Title of a News Article

Başkan Atilla'dan örnek davranış...

.

Başkan Atilla'dan örnek davranış...
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, kızılay kan bağış merkezini ziyaret ederek kan verdi. Verilen kanların nice hayatlar kurtardığını hatırlatan Başkan Atilla, herkesi kan bağışına davet etti.

Rutin kan bağışı çalışmaları kapsamında Kutlu doğum haftasında Ceylanpınar'a gelen Şanlıurfa Kızılay Kan bağışı ekiplerini, çalışmalarının 3. gününde Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri ile kan bağış merkezine gelen Başkan Atilla, 15'inci kez kan bağışında bulundu. Meclis üyeleriyle beraber kan bağışında bulunan Başkan Atilla, "Kan vermek her bireyin sorumluluk alması gereken bir görevdir. Vereceğimiz bir kan bir hayat kurtarır. Yarın bir gün aynı kan bize veya çok sevdiğimiz birilerine lazım olabilir. Bundan dolayı kan verme konusunda çok duyarlı olmamız gerekiyor. Bu kapsamda ilçemiz kan bağışı konusunda en duyarlı ilçeler arasında. Bundan dolayı da ayrıca gurur duyuyoruz" dedi.

Başkan Atilla, belediye encümenleri ve belediye personeliyle kan bağışında bulundu.

 

BELEDİYE PERSONELİNE BRONZ MADALYA VERİLDİ

Öte yandan 13 kez kan bağışında bulunan Belediye personelinden Neytullah Erdemci'ye de Kızılay yetkilileri tarafından yaptığı kan bağışlarından dolayı bronz madalya verildi. Başkan Atilla'nın da tebrik ettiği Erdemci'ye Şanlıurfa Kan Merkezi Doktorlarından Mustafa Murat Karaçimen madal ve teşekkür beratı takdim edildi.

Karaçimen, Ceylanpınar'a her geldiklerinde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını belirterek bu ilgiden dolayı Ceylanpınarlılara teşekkür etti. Karaçimen, yer tahsisi ve promosyon desteğinden dolayı Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya da ayrıca teşekkür etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195