Title of a News Article

Başkan Atilla durmak bilmiyor

.

Başkan Atilla durmak bilmiyor
banner206

 Referandumda Evet için destek turlarına devam eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Han Kırsal Mahallesini ziyaret etti. AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Meclis Üyeleri ve Eski Belediye Başkanı Mehmet Sait Atilla ile ziyaretlerini sürdüren Başkan Atilla, Han Mahallesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Han Mahallesi bizim kalemizdir. Buranın kalemiz olmasının en büyük sebebi bizim baba dostumuz Hacı Davut'tur. Çocukları ve akrabalarıyla birlikte her zaman bizi desteklediler, bizimle beraber oldular. Hiç bir zaman bizden ayrılmadılar. En zor günlerde bile yanımızda durdular. Çalışmalarımızı sürdürürken onları da ziyaret ettik. Geçmiş seçimlerde bu mahallede iyi oy aldık inşallah referandumda da Han mahallemizde oylarımızı arttırmış olacağız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Han mahallesinden Mehmet Yılmaz da, Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Birlikte bir kaç köy gezdi. Daha önceki seçimlerde HDP'ye ful oy çıkan köylerin bile bugün referandumda evet diyecekleri sözlerine şahit olduk." dedi.

Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ise "Bugün Belediye Başkanım, Eski belediye başkanım, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımla mahalle mahalle dolaşıyoruz. ilgi ve alakaları çok güzel. İnşallah bütün mahallelerimizde evet için güçlü bir destek göreceğiz." diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195