Title of a News Article

Başkan Atilla Karanfillerle Öğretmenler Gününü Kutladı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, mezun olduğu Ceylan ilköğretim okulunu ziyaret ederek 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

Yapılan ziyarette öğretmenlere karanfil ve kalem hediye eden Başkan Atilla, zaman zaman öğretmenlerle sohbet edip sorunlarını dinledi. Hoş sohbet içerisinde geçen ziyarette Ceylan ilköğretim okulu öğretmenleri Belediye Başkanı Menderes Atilla’dan okulun ihtiyaçları arasında bulunan ve arızalı olup iş görmeyen bir adet fotokopi makinesi ve anasınıfında bulunmayan iki adet klima isteklerinde bulundular.

Başkan Atilla ise öğretmenlerin bu isteklerinin en kısa zamanda giderileceğinin sözünü vererek fotokopi makinesi ve eksik olan iki adet klima için talimat verdi. Ceylan ilköğretim okul Müdürü Aziz Kurt ve Aile Birliği Başkanı Adnan Yıldız gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü Başkan Atilla'ya teşekkürlerini ifade ettiler.

Ceylan ilköğretim okulunda sınıfları gezerek öğretmenler gününü kutlayan Başkan Menderes Atilla, ilk öğretim öğrencilerinin sevgi gösterisi ile okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 17:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195