Title of a News Article

Başkan Atilla, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Belediye başkanı Menderes Atilla’nın öncülüğünde tüm mahalle muhtarları toplantıda bir araya geldi.

Başkan Atilla, Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanlığınca gerçekleştirilen  mahalle muhtarları toplantısı dün akşam yemeğinde ilk toplantısını gerçekleştirildi.

 Toplantıya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Belediye birim Amirleri  Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Menderes Atilla,Tüm mahalle Muhtarlarımızın Ceylanpınar Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını ve Ceylanpınar Belediye Başkanlığınca da bu konuda yardımcı olacağını belirtti. Başkan Atilla, 30 mart 2014 yerel seçimlerinin ardından 8 aylık bir süre içerisinde yapmış olduğu hizmetleri sundu.

Düzenlenen toplantıda mahalle muhtarlarının bulunduğu mahallelerle ilgili sorunlarını dile getirdiler. Belediye başkanı ve birim amirleri sorunları  çözümü ile ilgili yol haritasını muhtarlarla paylaştılar.

Mahalle Muhtarlarıyla belediyemizin başkan yardımcıları ve birim amirleriyle beraber istişare toplantısı yaptığını belirten Başkan Atilla, “2014 yılında 8 aylık belediye başkanlığı sürecimizde ne hizmetlerde ne faaliyetlerde bulunduk, rapor halinde kardeşlerimize sunumunu yaptık. Neler yaptığımız anlattık, ardından soru cevap bölümüne geçtik muhtarlarımızın önerilerini aldık. Eleştirileri varsa eleştirilerini dinledik, fikirlerini dinledik. Bizim düşünemediğimiz önerilerde bulundular, notlarını aldık köyde nerde hangi sorun varsa muhtarlarımız sorunlarını anlatılar. Çok faydalı bir toplantı oldu beraber şu kararı aldık her 3 ayda bir  istişare toplantısı yapacağımızı kararlaştırdık. Sorunların acil pratik çözümü için hangi başkan yardımcını arayacaklarını bu konuda da bir birilerini bilgilendirmelerini yaptık. İnşallah ilerleyen zamanlarda esnaflarımızla da böyle bir güzel toplantı yapacağız. Ceylanpınar’a bağlı tüm mahalleleriyle bir bütünlük kazanacağını belirti.

Ceylanpınar Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Mahalle muhtarları toplantısı soru cevap şeklinde yaklaşık 3 saat sürdü. Öte yandan mahalle muhtarları toplantısı mart 2015 tarihleri arasında yapılması planlandığı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195