Title of a News Article

Başkan Atilla’dan Göçerlere Gıda Yardımı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi sınırlarında bulunan ve Ceylanpınar 25 km uzaklıkta olan Gellegoc Göçerlerine Ceylanpınar Belediyesi tarafından gıda yardımı yapıldı.

Ceylanpınar ilçe merkezine yaklaşık 25 km uzaklıkta olan Gellegoc Göçerlerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatıyla gıda yardımı yapıldı.

Ceylanpınar Belediyesi tarafından hazırlanan yardım kamyonu, Gellegoc köyüne gelerek burada Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik’in başkanlığından ev ev koordineli eşit şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Gellegoc köy sakinleri tarafından büyük bir sevinç ile karşılanan yardımlar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ve emeği geçen ve ulaşımını sağlayanlara teşekkür ettiler.

Gellegoc Göçerlerine yapılan yardım ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik ‘’Bugün Ceylanpınar belediyesi kültür ve sosyal işler müdürü olarak göçerlere yapacağımız gıda yardımı ile ilgili kamyonumuz yola çıktı ve şuan Gellegoc  Göçerlerindeyiz. Kendilerine yardımı teslim ettik. Sayın başkanımız Menderes Atilla’nın selamlarını getirdik afiyetle yiyin inşallah bu yardımların devamı gelecek’’dedi.

Gellegoc Göçer sorumlusu Abbas Barak ise ‘’ Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederim.  Allah razı olsun sağ olsun’’dedi.

Gellegoc Göçerlerine ulaştırılan yardımla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Ceylanpınar ilçemize en uzak kırsal kesimlerinde yaşayan yardıma muhtaç insanlarımıza yardım etmenin memnuniyetini yaşıyorum. Elimizden geldiği kadarıyla yiyecek ve gıda gibi bir çok yaşam malzemesini vatandaşlarımız ile paylaştık. Uzaklarda kalmış halleri hatırları sorulmayan Göçerlerimizde olan Gellegocte yaşayan insanlarımıza ulaşarak onlar ile birlikteliği paylaşmak bizi mutlu ediyor. Bu yardımları geleneksel hale getirerek her yıl yapmak istiyoruz’’ dedi.

Yüzyılı aşkın bir süredir Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe kırsalında yaşayan Göçerlere ilk defa  Ceylanpınar Belediyesi,  tarafından gıda yardımı yapılarak ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları giderildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142