Title of a News Article

Başkan Ayhan, 6 mahalleye çıkarma yaptı

.

Başkan Ayhan, 6 mahalleye çıkarma yaptı
banner206
 Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, çeşitli oyunlarla Müslümanları birbirine düşüren Batı ülkelerinin, Türkiye’nin de içinde bulunduğu coğrafyada yeni haritalar çizerek, bölgenin yüzyılını daha ipotek altına almaya çalıştığını söyledi.

Pekmezli, Akçalı, Gölbaşı, Büyüktokaç, Narlıova ve Kılıçlı kırsal mahallelerinin sakinleriyle bir araya gelen Ayhan, 16 Nisan’da yapılacak referandumda oylanacak anayasa değişikliği paketini anlatıp destek istedi. Anayasa değişikliği ile ülkede koalisyon döneminin tarihe karışacağını ve ülkenin kalıcı istikrara kavuşacağını ifade eden Ayhan, “Şu anda Avrupa’da neden Türkiye’ye yönelik saldırı başladı? Gördünüz bakanlarımıza yaptıklarını. Avrupa ülkeleri, Türkiye’yi istikrarlı bir ülke olarak görmek istemiyor. Saldırıların tek nedeni bu” dedi.

 

“BATI’NIN AMACI PARÇALAMAK”

Batı ülkelerinin, Türkiye’yi parçalayıp, bölgede yeni haritalar oluşturmak istediğini belirten Ayhan, “Yüzyılımızı daha ipotek altına almak istiyorlar. Adamlar sistemlerini kurmuşlar, kendi vatandaşlarıyla gelip burada savaşmıyorlar. Bizleri birbirimize düşürüyorlar. Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Yemen’de görüldüğü gibi. Müslümanları birbirine düşürüp, kendileri hiç yorulmadan bölgede operasyon yapıyorlar” diye konuştu.

Yaklaşık bir ay sonra yapılacak referanduma kadar anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam edeceklerini kaydeden Ayhan, “Referandumda oylanacak maddeleri vatandaşlarımıza tek tek anlatıyoruz. Vatandaşlarımız zaten kararını vermiş. Gittiğimiz her yerde ‘evet’ sözü alıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

MAHALLE SAKİNLERİNİN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ziyaret ettiği mahallelerde, referandum çalışmalarının yanı sıra Kaymakam Selçuk Yosunkaya ile birlikte ilk ve orta okullara da uğradı. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Yosunkaya ve Ayhan, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Alptekin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Onur Çark, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ve Belediye Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt’un da eşlik ettiği mahalle gezilerinde konuşan Kaymakam Yosunkaya, 3 ay önce göreve başladığında kendisini ziyaret eden muhtarlara iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini, ayrıca mahallelerin sorunlarını dinleyip not aldıklarını söyledi. Yosunkaya, “Bu ziyaretlerle; hem vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi hem de sıkıntıları yerinde tespit etmeyi amaçladık. İnşallah tespit ettiğimiz sorunları en kısa sürede çözüp, mahalle sakinlerimizin taleplerini imkanlar dahilinde yerine getireceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142