Title of a News Article

Başkan Beyazgül'den 10 Kasım mesajı

Başkan Beyazgül'den 10 Kasım mesajı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında Başkan Beyazgül, “Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete irtihalinin 82. sene-i devriyesinde rahmetle yâd ediyorum.

İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye’nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Gazi Mustafa Kemal’in “en büyük eserim” dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz.

Vefatının yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195