Title of a News Article

Başkan Çiftçi, beklenen müjdeyi verdi...

.

Başkan Çiftçi, beklenen müjdeyi verdi...
banner206
 Şanlıurfa’nın ve bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan Büyükşehir Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile ortaklaşa 45 bin metrekare üzerine yapacağı alanda incelemelerde bulun Başkan Nihat Çiftçi, Fuar Alanının 11 Nisan'da temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi'ye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

11 Nisan Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünde Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Fuar Alanın temelinin atılacağının müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, "11 Nisan Şanlıurfa'nın Kurtuluşunda Şanlıurfa'nın geleceğini şekillendireceğiz" dedi.

Şanlıurfa'nın yıllardır beklediği Fuar Merkezini yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Nihat Çiftçi, "Fuar alanını yapacağımız yer, Karaköprü Belediyemiz tarafından kullanılmaktaydı. İlçe Belediye Başkanımız Metin Baydilli ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bu alan boşaltılmaya başlandı. Allah'ın izniyle bu alanı 11 Nisan tarihine kadar temel atmaya hazırlayarak çalışmalara başlayacağız. Fuar Merkezi Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ortaklaşa bir şekilde yönetimini sürdüreceğiz. Şanlıurfa halkının yıllardır beklemiş olduğu Fuar merkezimizi ilk etapta 15 Bin metrekarelik kapalı alan olarak planladık. İlerleyen zamanlarda bu alanı 45 Bin Metrekare ye çıkabilecek şekilde hazırladık. 11 Nisan tarihinde Bismillah deyip önemli bir projemizi hayata geçireceğiz. Bu çalışmada önemli bir şekilde özveri gösteren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

 

YENİ BULVARLAR 2016 YILINDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

İncelemeleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü, Atatürk Bulvarı ve Çardaklı Kaya mevkinde sürdürülen yol yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişen yüzü olan Karaköprü ilçemizde kalıcı çözümlerle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda gerek alt, üst ve yeşillendirmesini tamamlıyoruz. Akpıyar Mahallemiz de yapımına devam edilen ve 35 metrelik bir bulvar olan Çardaklı Kaya bulvarında özverili bir şekilde dağları delerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine bu caddemizin paralelinde olan 404 Nolu caddemizde de 70 metrelik bir bulvar yer almakta.  İki bulvarda da çalışmalarımızı sürdürerek aynı anda çalışmalarımızı tamamlayacağız. . Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yaptığımız bu bulvarlar oldukça önemli "şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195