Title of a News Article

Başkan Çiftçi: Çok çalışacağız

.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin Eyyübiye'de sürdüğü çalışmaları değerlendirmek amacıyla esnaf, muhtar ve kamu  kurum temsilcileri ile bir araya geldi.

Şanlıurfa'nın gelişim ve dönüşümü adına kent geneli ve birçok ilçede çalışmalar yürüterek vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin ekonomik ve sosyal alanda yeniliklerle buluşmasını sağlıyor.

İlçe ziyaretleri çerçevesinde çalışmalarını her kesimin görüşlerini alarak yönlendiren Başkan Nihat Çiftçi, ilk olarak Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi olarak Eyyübiye'de yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Ardından Eyyübiye Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesi arasındaki koordinasyon hakkında istişare toplantısı düzenledi. Buradan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına geçen Başkan Nihat Çiftçi, teşkilat üyeleri ile istişarede bulundu.

İlçe ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sakıb'ın Köşkü Sosyal Tesislerinde Eyyübiyeli mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Eyyübiyelilerin yaşam kalitesini yükseltmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak birçok çalışma başladığını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Amacımız, Eyyübiye'nin güzel yerlere gelmesi, bunun için Büyükşehir Belediyesi olarak çok çalışıyoruz. Allah'ın izni ile yenilikçi çalışmalarımız ile ilçemiz beklediği hizmetleri bir bir alacak. Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz, her ilçeye eşit bir şekilde hizmet götürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Son olarak İlçe ziyaretleri kapsamında sabahın erken saatleri ile birlikte Balıklıgöl platosunda bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek bereket duası yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142