Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den 11 Nisan mesajı

.

Başkan Çiftçi'den 11 Nisan mesajı
banner206
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Urfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Ecdadın bu toprakları korumak için destansı bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Başkan Nihat Çiftçi,"Şanlıurfa halkının kendi topraklarında birlik ve beraberlik içerisinde kendi yerel imkanlarıyla özgürlük mücadelesini ateşleyip düzenli ordu olmadan bir araya gelerek yurdunu düşman işgalinden kurtarmıştır. Dünya'da emsali görülemeyen olaylardan birisi olan Şanlı Kurtuluşu münasebetinde şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum. Bu ülke kolay elde edilmedi. Bizler de bu şehrin evlatları olarak bunun bilincindeyiz" dedi.

Şanlıurfa'nın dünya için önemli bir değer olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa sadece İstiklal Mücadelesindeki öncülüğüyle değil, İstikbal mücadelesinde de istiklal ruhunu; yetiştirdiği birbirinden değerli fikir ve dava adamlarıyla yeni filizlenen bedenlere de aşılamıştır"ifadelerini kullandı.

İstiklal Ruhunu şehrin her köşesinde teneffüs edildiğini dile getiren Başkan Çiftçi, "Bugün biz de Büyükşehir Belediyesi olarak yüreğimizde hissettiğimiz İstiklal ruhuyla, memleketimizin istikbal mücadelesinde bize kutsal emanet olan bu şehri en mamur hale getirmek için, gecemizi gündüzümüze katarak azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Omuzlarımızdaki sorumluluğun bilincindeyiz. Şanlıurfa'mızın Şanlı halkına, Yeni Türkiye'yi inşa etme yolunda Yeni Urfa'yı hazırlıyoruz. Bütün gayemiz devraldığımız hizmet bayrağını, daha ileriye ve daha yükseğe dikebilmektir. Bize emsalsiz bir şehir bırakan ecdadımıza layık olabilmektir. Hazreti İbrahim’in şehrine, peygamberler şehrine, Şanlıurfa’ya hizmetkâr olmanın gururunu hep göğsümüzde taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle "Urfa'nın Şanlı Kurtuluşu"nun 96. Yıl dönümünü kutluyor,ebedebiyete intikal eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum."şeklinde konuştu

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 18:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet atçı
Mehmet atçı - 8 yıl Önce

Teşekürler başkanım azına yüreğine sağlık

SIRADAKİ HABER

banner195