Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den flaş karar...

.

Başkan Çiftçi'den flaş karar...
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı Eyyübiye'deki 15 Temmuz Milli İrade Anıtı'nın açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 15 Temmuz kahramanlığını yaşatma adına Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkanı ve çoğu üyenin de fikir birliliği ile bu isimlere karar verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "15 Temmuz, demokrasi açısından, milletin iradesinin tecellisi açısından çok önemli bir gün. Bizler de yerel yöneticiler olarak şehitlerimizde Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak yaptığımız iki köprülü kavşağın ismini '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı ve 15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' olarak belirledik. Meclis Grup Başkanı ve arkadaşlarımızın da fikir birliliği ile buna karar verdik. İnşallah pazartesi günü meclisimiz resmi olarak toplanıyor ve o kararla birlikte bizler 15 Temmuz'u bu milletin hiç bir zaman unutmaması adına köprülü kavşaklara bu isimleri veriyoruz. Öte yandan Eyyübiye Belediyemizi kutluyorum. Rabbim bir daha bizlere böylesine bir karanlık gece vermesin. Ama milletimizin göstermiş olduğu mücadele de dünyaya bir kahramanlık destanı olarak yazılmıştır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 23:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
eryiğit
eryiğit - 7 yıl Önce

bence o köprülere darbe gecesi saklamdığı otelin ismini verelim

SIRADAKİ HABER

banner195