Title of a News Article

Başkan Çiftçi'den önemli çağrı...

.

Başkan Çiftçi'den önemli çağrı...
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında13 Mart 2016 saat 10.00’da yapılacak olan Yüksek Öğretime Giriş Sınavı öncesinde “Çocuklarımız İçin Bugün Korna Çalmayalım” sloganıyla sınav günü trafiğe çıkacak vatandaşların duyarlılığını arttırmak için çağrıda bulundu.

Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında sınava girecek olan öğrencilerin konsantrasyonun bozulmaması için yapılan çağrı, öğrencilerin dikkatini arttırmayı hedefliyor.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, BUGÜN KORNA ÇALMIYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, hafta sonu yapılacak olan YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Şanlıurfa’nın huzur ve sağduyu kenti olduğunu ve öğrencilerin gireceği sınav esnasında vatandaşların Büyükşehir Belediyesinin bu çağrısına özen göstereceklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, “Geleceğimiz olan öğrencilerimizin sesiz bir ortamda sınava girmeleri için trafikte seyir halinde olan vatandaşlarımızın gerekli hassasiyetin göstermelerini ve bugünlük korna çalmamalarını rica ediyoruz. Çünkü çocuklarımız uzun ders çalışma maratonun ardından geleceklerini tayin edecek olan önemli bir sınava girecekler. Huzurun ve sağduyunun şehri olan Şanlıurfa’mızın da bu konuya hassasiyetle yaklaşacağından şüphem yok. Şimdiden sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195