Title of a News Article

Başkan Çiftçi, gazetecilerle iftarda buluştu

Başkan Çiftçi, gazetecilerle iftarda buluştu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda buluştu.

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, bazı STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Yenilen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin ayrım yapmadan 13 ilçede çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Akçakale, Harran, Suruç, Birecik, Halfeti, Bozova, Hilvan, Siverek, Viranşehir, Ceylanpınar ve merkez Karaköprü, Haliliye, Eyyübiye ilçeleriyle bir bütünlük sergiledik. ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz çok yoğun bir çaba içerisinde, yine bu ilçelerimizin gerek merkezlerinde gerekse kırsallarında Kırsal Hizmetleri Daire Başkanlığımız, Fen İşleri Daire Başkanlığımız çok aktif bir şekilde çalışıyor. İlçelerimizde park ve spor merkezleri, gençlik merkezleri, kültür merkezlerinin temelleri atılıyor. Şanlıurfa’nın 13 ilçesiyle kucaklaşıyoruz. Her noktaya hizmet götürme gayreti içerisindeyiz." Dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, gazetecilere 58 Bin metrekarelik alana sahip olan GAP SUKAY Parkını gezdirdi. Program daha sonra çay ikramıyla sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2016, 23:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195