Title of a News Article

Başkan değişti...

.

Başkan değişti...
banner206
Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın “Danışma Organı” olarak işlev gören kalkınma kurulunun yeni başkanı, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç oldu.

Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın Kalkınma Kurulu toplantısı Şanlıurfa’da yapıldı. Toplantıya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Vali Yardımcıları Uğur Sezer, Tarık Açıkgöz, DTB Başkanı Engin Yeşil, DTB Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Başkan Yardımcısı Şehmus Ayhan ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Kalkınma Kurulu’nun eski başkanı Ebubekir Bal’ın 1 Kasım genel seçimlerinde Diyarbakır’dan milletvekili seçilmesi nedeniyle başkanlık seçimi yapıldı. Seçimde üyelerin çoğunluğunun oyunu alan DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç, Karacadağ Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu’nun yeni başkanı oldu.

Başkanlığa seçilen Ramazan Özkılıç, “Ajansımız, kurulduğu andan itibaren bölgemize büyük bir heyecan getirmiştir. Kalkınma Kurulu bölgemizin her kesiminden kurum ve kuruluşları bir araya getirerek, önemli bir platform olmuştur. Önümüzdeki dönemde kalkınma kurulumuzun daha etkin olarak çalışması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kalkınma Ajansımız şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarla bölgeye bir heyecan getirmiştir. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın kalkınması için bundan sonra da kalkınma kurulu olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, şunları söyledi: “Kalkınma Kurulunun Ajansımıza ufuk açacağına inancım tam. Tüm çalışmalarımızın temelinde insanın kalkınması yatmalıdır. Bölge için daha çok çalışmamız gerekiyor. Bölge halkının kalkınması için yenilikçi bir gözle çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Bölgemize çağ atlatacak, yeni ve büyük projeleri gündemimize almalıyız. Bunun arkasındayız. Tarihi turistik değerleri ile dünyada çok önemli bir yere sahip olan Diyarbakır ve Şanlıurfa’nın bu potansiyelinin gün yüzüne çıkmasına yönelik çalışmalarımızı yönlendirmeliyiz.”

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195