Title of a News Article

Başkan Demirkol, Vefa Örneği Sergiledi

Başkan Demirkol, Vefa Örneği Sergiledi
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından Haliliye’ye kazandırılan kalıcı eserlere, Belediye Meclisinin Mart Ayı Olağan Toplantılarının 1. Birleşiminde önerilen isimler oy çokluğuyla kabul edildi.

Haliliye Belediye Meclisi, Mart Ayı Olağan Meclis Toplantılarının 1. Birleşimi için toplandı. Başkan Fevzi Demirkol’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 5 yıl boyunca yapılan çalışmalara ilişkin sunum yapıldı. Sunumun ardından konuşan Başkan Demirkol, 5 yıl boyunca birlikte çalıştığı meclis üyelerine teşekkür etti.

HAFIZ MAHMUT AKAGÜN İSMİ PARKA VERİLECEK

Başkan Fevzi Demirkol, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren musiki üstadı Hafız Mahmut Akagün isminin bir parka verilmesini önerdi. Öneri, meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

ESERLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Başkan Fevzi Demirkol, ilçeye kazandırılan kalıcı eserlerin isimleri ile ilgili de teklifte bulundu. Osman Gazi Mahallesindeki Gençlik ve Kültür Merkezine Recep Tayyip Erdoğan, Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezine Eyyüp Cenap Gülpınar, Yaşlı Bakım Evine Darul Vefa, Kapalı Yüzme Havuzuna Aliya İzzetbegoviç ve Akpınar Mahallesindeki camiye de Şüheda Camii ismi verilmesi teklifi, meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.



Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195