Title of a News Article

Başkan Eğilmez'den açıklama...

.

Başkan Eğilmez'den açıklama...
banner206
 AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrası vefat eden maden işçilerine başsağlığı ve yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, olay dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımlayarak olayda hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diledi.

Tüm Türkiye olarak bu elim olay karşısında tek yürek olarak acıları paylaştıklarını belirten Başkan EğilmezManisa’nın Soma ilçesinde bir kömür ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden emekçi kardeşlerimAllah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsunMaden kazası nedeniyle belediyelerimizin tüm müzik etkinlikleri, konser, festival, şölen ve eğlence programları iptal edilmiştir. Malatya ilimizde 17 Mayıs 2014 Cumartesi günü düzenlenecek olan Bölge Gençlik Şöleni programı da yapılmayacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 22:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195