Title of a News Article

Başkan Ekinci Balıklıgöl'deydi

Başkan Ekinci Balıklıgöl'deydi
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün tarihi Balıklıgöl Platosunda bir dizi incelemelerde bulundu. Tarihi Urfa Kalesi çevresini de gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Ekinci sorunları dinledi.

Eyyübiye Belediyesi olarak 30 Mart Yerel seçimlerden sonra göreve başladıkları günden bu yana durmadıklarını söyleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün Balıklıgöl platosu içerisinde bir dizi temaslarda bulunarak, kutsal oldukları bilinen Balıklıgöl havzası içerisinde bulunan balıkların son durumu hakkında görevlilerden bilgi incelemelerde bulundu.

Burada yapılan incelemelerden sonra Urfa Kalesi arkasında Göl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ekinci burada mahallenin sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü noktasında telefonla birim amirlerine talimatlarda bulunan Başkan Ekinci, sorunların en kısa zamanda çözüleceğini söyledi.

Balıklıgöl’de yapılan temaslarla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘Bugün Balıklıgöl’ü gezdik, balıkların ölümü vardı şuan itibariyle öyle bir şey yok tamimiyle her şey kontrol altında, özellikle dışarıdan gelen yemler yasaklandı. Ardından kale boynundaki mahallemizde vatandaşların sorunlarını dinledik. Sürekli biz insanlarımızın arasındayız. İnsanlarımızın da taleplerini birinci ağızdan almaya çalışıyoruz ve bunun gereğini hep birlikte yapmak durumundayız.’ Dedi.

Balıklıgöl Platosunda gerçekleşen temaslar sonrası Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci taziye ziyaretlerinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195