Title of a News Article

Başkan Ekinci'den Viranşehir'e müjde...

Başkan Ekinci'den Viranşehir'e müjde...
banner206

Viranşehir Belediye Baskanı Salih Ekinci’nin girişimleri sonucu İlçede yapılaması planlanan Kapalı Spor salonunun kapasitesi yükseltildi.

Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Ekinci, İlçede yapılması planlanan  Kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i ziyaret etti.

Başkan Ekinci, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e Viranşehir’de yapaılacak 1000 kişilik Kapalı Spor Salonu kapasitesinin hızla büyüyen ve gelişen  ilçeye yeterli olmayacağını, kapasitesinin 1500 kişiye çıkarılmasını talep etti.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ise, Başkan Ekinci’nin talebine olumlu cevap vererek, salon kapasitesinin 1500’e çıkaracaklarını belirti.

Yapılan görüşmenin ardından salon kapasitesinin 1000 kişiden 1500 kişiye çıkarılması kararı imza altına alındı.

Atılan imzaların ardından açıklama yapan Baskan Ekinci, "Daha önceden Gençlik ve Spor Bakanlığı Sportoto Teşkilat Başkanlığı tarafından Viranşehir'de yapılması planlanan 1000 kişilik kapalı spor salonunun kapasitesinin şehrimiz için yeterli olmadığını belirterek yaptığımız girişimler sonucu 1500 kişilik kapasiteye çıkardık. Sportoto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik ile imzaları attık. Her şey Viranşehir için sloganıyla çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Viranşehir'imize hayırlı uğurlu olsun" Dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195