Title of a News Article

Başkan Ekinci’den Pazar Mesaisi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün Piazza Alışveriş Merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla kucaklaşıp sorunları dinledi.

Cumartesi Pazar demeyip aralıksız çalışacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Piazza Alışveriş Merkezindeki esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Ekinci, burada sorunları dinledi.

 Öte yandan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ve Piazza AVM iş birliğince 6-16 yaşlar arası öğrencilere yönelik düzenlenen Satranç yarışmasına katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, öğrencilerin sergiledikleri oyunu izledi. Başkan Ekinci burada bir süre satranç oyununu izledikten sonra, yöneticilerle birlikte kendisi de birer satranç oyunu oynadı.

Eyyübiye Sınırları içerisinde yer alan Piazza  Alışveriş Merkezi esnafını ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bir açıklama yaparak, ‘Sabah erken saatlerde mesaiye başladık, şimdi de gördüğünüz gibi Piazza Alışveriş merkezindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen santraç turnuvası katıldık. Katıldığımız her faaliyette, Eyyübiye Belediyesi olarak neler yapabiliriz bu gibi faaliyetlere nasıl katkıda bulunabiliriz, gelecekte neler yapabiliriz konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu saatten sonra cumartesi Pazar demeyip çok çalışmamız lazım. Bulunduğumuz her anı değerlendireceğiz. İnsanlarımıza güzel hizmetler getireceğiz.’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2014, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195