Title of a News Article

Başkan eşleri sahaya indi

.

Başkan eşleri sahaya indi
banner206
 Şanlıurfa'daki merkez ve ilçe belediye başkanlarının eşleri, AK Parti’nin tüm kadın teşkilatları yöneticileri ile birlikte Harran’a çıkarma yaptı.

Şanlıurfa’da AK Partili belediye başkanlarının eşleri, il ve ilçe kadın kolları başkanları Harran’a giderek, referandumda oylanacak anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemini anlattı. Kapı kapı gezen AK Partili kadınlar,

“evet” için halktan destek istedi.

Referandum sürecinin başlamasıyla yoğun çalışma temposu içerisine giren AK Parti’li belediye başkanlarının eşleri de boş durmuyor. AK Parti kadın teşkilatları ile koordineli çalışan başkan eşleri, yürüttükleri saha çalışmaları ile eşlerine destek oluyor.

Saha çalışmalarını 16 Nisan’a kadar sürdürmeyi planlayan başkan eşleri, bu kapsamda, AK Parti’nin Şanlıurfa’daki tüm kadın teşkilatlarının katılımıyla mahalle mahalle dolaşmayı hedefliyor.

 

Ak Partili kadınlar tam kadro Harran’da

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter’in ev sahipliğinde gerçekleşen saha çalışmasına, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Sema Çiftçi, İl Başkanı Zeynel Abididin Beyazgül’ün eşi Betül Beyazgül, İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı’nın eşi Ayşe Pınarbaşı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin eşi Güler Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un eşi Adile Demirkol, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’un eşi Sanaa Özyavuz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin eşi Ayşe Ekinci, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın eşi Seval Atilla, Bozova İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Kara, Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin, Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Birecik İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Karakan, Ceylanpınar İlçe Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen, Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Ümran Bilim ile çok sayıda partili katıldı.

 

Kapı kapı gezdiler

Bütün gün ilçeyi karış karış dolaşan başkan eşleri ve AK Partili kadınlar, halka referandumda neden "Evet" denilmesi gerektiğini anlattı. Görüştükleri Harranlı kadınlardan “evet” sözü alan AK Partili kadınlar, referandumla ilgili bilgilendirme gazeteleri dağıttı.

Gördükleri yoğun ilgiden memnun kalan AK Partili kadınlar, gösterdikleri misafirperverlik için Harranlılara teşekkür ederek, ilçeden ayrıldı.

 

“Rekoru tahmin ediyorduk emin olduk”

Günün sonunda değerlendirmelerde bulunan AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, Harran halkının “evet” de karar kıldığını bugün bir kez daha gördüklerini söyledi. Biter, “Belediye başkanlarımızın eşleri, il başkanımızın eşi, il kadın kolları başkanımız, ilçe kadın kolları başkanlarımız ve partililerimizle Harran’da referanduma yönelik güzel bir çalışma gerçekleştirdik. Evleri, işyerlerini ziyaret ettik. Halkımıza, anayasa değişikliğinin ülkemize kazandıracaklarını anlattık. Görüştüğümüz herkesten olumlu tepkiler aldık. Biz referandumda Harran’dan rekor düzeyde ‘evet’ çıkacağını tahmin ediyorduk ama bugünkü saha çalışması sonunda bundan kesin bir şekilde emin olduk” dedi.

 

“16 Nisan’da milletimiz kazanacak”

Harran’daki bu güzel tabloya rağmen, rehavete kapılmadan referanduma kadar çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini belirten Biter, “16 Nisan’da sandıktan çıkacak ‘Evet’ oyları ile ülkemiz kazanacak, milletimiz kazanacak. Türkiye, yönetimde karar alma mekanizmasını hızlandıracak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle daha istikrarlı ve güçlü hale gelecek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195