Title of a News Article

Başkan Güvenç çağrıda bulundu

 Başkan Güvenç çağrıda bulundu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, vatandaşlardan ve esnaftan elektrik ve su faturalarını ödemelerini istedi.

İBRAHİM HALİL ŞEKER 
Şanlıurfa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Konferans Salonunda genel bir değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin, Şanlıurfa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Reşat Karadeniz ve çiftçiler katıldı.

Çiftçilerin tarımsal sulamada yaşadıkları sıkıntıları dinleyen Başkan Güvenç, “Bakanlarımız ve Başbakanımız bu sorunlar ilgileniyor. Bununla ilgili ödenek ayrılacak” dedi.

Hükümetin elektrik konusunda belirli bir destek sağlayacağını belirten Güvenç, “5 Liranın 4 lirası kayıp, biz şimdi Ankara’dan 1 Kat trilyon destek alsak buda bizi bir sene kurtarır. Allah rızası için herkes evindeki, işyerindeki, fabrikasındaki elektrik parasını ödesin” diye ifade etti.

Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerine ayda 5 Milyon TL su faturası geleceğini vurgulayarak, “Soruyorsunuz; Bu adamı seçtik 3 aydır çıkmıyor piyasaya ne yapıyor?” Başımızı kaldıramıyoruz ki. 5 Trilyon su parası bulacağız kimse vermiyor. Çağrıda bulunuyorum; Elektriğin, suyun faturaları ödensin” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195