Title of a News Article

Başkan Güvenç mesaj yayınladı

 Başkan Güvenç mesaj yayınladı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gazi Mustafa Kemal’in yaşamı, düşünceleri ve tarihe mal olmuş, eşine az rastlanır başarıyla tüm dünyanın saygısını kazandığını vurgulayan Başkan Güvenç,  mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, işgal altında kalan yurdumuzun bağımsızlığını kazanmasını ve yeniden inşa edilme dönemini başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıl dönümü.

Ülkemizin her yerinde oluşturduğu birlik ve beraberlik ile İstiklal Mücadelesinin Zafere dönüşmesini sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleri ve başlattığı devrimler halen tazeliğini korumaktadır.

Birlik ve Beraberliğimiz bugün de devam etmekte, hükümetimizin attığı demokratik adımlar Cumhuriyetimiz ile birlikte yükselişini devam ettirmektedir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında “Yeni Türkiye” ile Dünyanın önde gelen ülkeleri arasında girme hedefini büyük bir azimle sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 76. Yılında rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195