Title of a News Article

Başkan Güvenç, vatandaşa sordu

 Başkan Güvenç, vatandaşa sordu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ahmet Erseven Mahallesinde belediyeye ait arazinin park veya pazar alanı yapmak için mahalle sakinlerine sordu.

Seçildiği günden beri halkın arasında olan ve halkın taleplerini bizzat halktan soran Başkan Güvenç, Ahmet Erseven sakinlerinin park ve pazar sorunlarını mahalle sakinleri ile görüşerek bilgi alış verişinde bulundu.

Mahalle gezisinde halkın taleplerini dinleyen ve mahallenin park sorununa çözüm bulmak için inceleme yapan Başkan Güvenç, balkonlarda sevgi gösterisinde bulunanlara park ve pazar taleplerini sordu.

Mahallede mini referandum yapan Başkan Güvenç, bölge insanın daha iyi şartlarda yaşaması için belediye olarak çalışmalarının sürdüğünü, burada bulunan arazi için hem park hem de pazar talebi olduğunu belirterek, daire başkanlarıyla konuyu masaya yatırarak halkın talebini yerine getireceklerini belirtti.

Yapılan mini referandumda halkın çoğunluğu park isterken, Başkan Güvenç, tüm mahalleliden görüş alınması yönünde daire amirlerine talimat verdi. Mahalleden bulunan yaşlı vatandaşın sorunlarını da alan Başkan Güvenç, İpekyol üzerinde bulunan üstgeçidin yaşlılar ve yürüme engelliler için asansör veya yürüyen merdiven yapılması için Ulaşım Daire Başkanlığına talimat verdi.

Buradan Mahmutoğlu kulesine geçen Başkan Güvenç, kule çevresinde yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Şanlıurfa’nın tarihi yapısına uygun olarak yapılan restorasyon çalışmalarıyla kentin asıl hüviyetini kazanacağını belirtti. Kent Müzesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle gezisine Başkan Güvenç’e Genel Sekreter Yardımcısı ve Daire Başkanları eşlik etti.  

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195