Title of a News Article

Başkan Kaya'dan anlamlı 15 Temmuz mesajı...

Başkan Kaya'dan anlamlı 15 Temmuz mesajı...
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında Türk milletinin o gece sergilediği eşsiz destanın benzerinin olmadığı vurgusuna değinen Kaya şunları söyledi;

"Türk Milleti, tarihi boyunca devletinin muhafızı olmuştur. Bayrağını, yurdunu ve birliğini namusu addederek korumuş, değerlerini kuşaklar boyu evlatlarına miras bırakmıştır. Vatanlaştırdığı toprakları mabedi olarak gören, mabedini gözünden dahi sakınan Türk Milleti dünyada barışın yılmaz savunucusu, tarihte sergilediği duruşuyla kardeşliğin timsalidir; yeter ki cihanda bir mazlum gözyaşı dökmesin, vatanına göz dikilmesin.

15 Temmuz, Aziz Milletimizin taşıdığı tüm nitelikleri gözler önüne sermiş, memleketine gönülden bağlı, bayrağını mukaddes sayan insanımız hain darbe girişiminin yaşandığı gün teröre, terör odaklarına ve dış müdahalelere karşı tepkisini açıkça ortaya koymuştur.

Milli birliğimizi ve demokrasimizi hedef alan hain darbe girişimi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sergilediği kararlılık ve dik duruşla, milletimizin feraseti ve destansı direnişiyle, milli iradeye bağlı kahraman asker ve polisimizin azmiyle engellenmiş, Türkiye’nin gücü ve demokrasiye bağlılığı bir kez daha tüm cihana ilan edilmiştir. Hain darbe girişimine geçit vermeyen Aziz milletimiz, sahip olduğu milli ruh ve gelenekle demokrasi nöbeti tutarak, anti demokratik teşebbüslere, FETÖ gibi terörist yapılanmalara ve dış destekli müdahalelere tahammülsüzlüğünü ve hıyanete tavrını göstermiştir.

Milletinin varlığına, istikbaline ve inancına darbe vurmak isteyenlere karşı canlarını feda eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferi şehitleri ve ülkemizin her karış toprağını kanlarıyla sulayan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı bir ömür diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2021, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195