Title of a News Article

Başkan Kuş Eyyübiye'ye Müjde Verdi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye bağlı Selçuklu mahallesinde Eyyübiye belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına getirilen park alanı ve kilitli beton parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Başkan Kuş Eyyübiye'ye Müjde Verdi
banner206

Şanlıurfa'nı Eyyübiye İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Selçuklu mahallesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni park alanı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. İlk olarak daha önce ev yapılmak istenen ama belediye tarafından mahalleye yeşil alan olarak kazandırılan bölgeye geçen Başkan Kuş, burada sürdürülen yeni park çalışmalarını inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapımı tamamlanma aşamasına gelen parkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Kuş, daha sonra beraberindekilerle birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını takip edip, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi.
 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," Mahallelerimizde yapılan yeni parkları ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledik. An itibariyle gece gündüz demeden Eyyübiye genelinde ekiplerimizin sürdürdüğü hummalı bir çalışma var. Kırsal mahallelerimizde gerek yeni bağlantı yolları gerek yol açma çalışmaları gerekse de stabilize yol yapım çalışmaları hummalı bor şekilde sürüyor.

Geride bıraktığımız zaman dilimi içine çok şey sığdırdık. Projelerimiz devam ediyor. İhale aşamasında olan ve yapımına başlayacağımız projelerimiz var. Bu çalışma temposuyla inşallah yıl sonuna kadar sıkıntıların bir kısmını bir nebze de olsa gidermiş olacağız. 2020 yılı itibariyle Eyyübiye'mize yaraşır vizyonel projelerle vatandaşlarımızın huzuruna çıkacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2019, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195