Title of a News Article

Başkan Kuş'tan özlem ve gurur dolu paylaşım..

Başkan Kuş'tan özlem ve gurur dolu paylaşım..
banner206

Amansız hastalığa yakalanan ve uzun süre tedavi gördükten sonra 18 Kasım 2010 yılında hayatını kaybeden AK Parti 23. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş, 9. Ölüm yıl dönümünde hatırlayanları tarafından unutulmadı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un da babası olan 7 çocuk Babası merhum Milletvekili Mustafa Kuş, 2010 yılında yakalandığı ve uzun süre tedavisini gördüğü amansız hastalığa 18 Kasım Perşembe günü yenik düştü. Ankara Güven hastanesinde vefat eden Merhum Kuş'un cenazesi uçakla Urfa'ya getirilmiş, birgün sonra öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla toprağa verilmişti. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bugünün kendisi ve ailesi adına üzücü birgün olduğunu belirten bir paylaşımda bulunarak şunları söyledi; 

"Yokluğunun 9. Yılındayız ama biz hala seninleyiz. Bize liyakati, sadakati, Ahtı vefayı, hakkın ve hakikatın yanında durmayı öğrettin.. mekanın cennet olsun" sözlerini paylaştı. 

Başkan Kuş, çok sayıda dost ve sevenleri tarafından ziyaret edilip baş sağlığı dileklerini ilettileri öğrenildi. 

Urfastar ailesi olarak merhum eski Milletvekili Mustafa Kuş'a Allah'tan rahmet, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve ailesine tekraren baş sağlığı dileriz. 

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2019, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195