Title of a News Article

Başkan Melih Gökçek’ten Ceylanpınar’a Giyim ve Oyuncak Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatları doğrultusunda giyim ve oyuncaktan oluşan 4 kamyonet 1 gün önce Ankara’dan yola çıkarak bugün Ceylanpınar ilçesine vardı. Gönderilen giyim ve oyuncaklar Ceylanpınar Belediye başkanlığına teslimi yapıldı.

Yapılan teslimatın ardından Ceylanpınar ilçesine gönderilen giyim ve oyuncakların bir kısmı geçen yaz Suriyeli misafir çocuklarının hizmetine giren Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafir Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim gören yaklaşık 500 Suriyeli öğrenciye dağıtımı yapıldı. 

Suriyeli misafir öğrencilere dağıtılan oyuncakların ardından açıklamalarda bulunan Ankara Büyükşehir Genel Sekreteri Recep Tezcan ‘’Ankara büyükşehir belediye başkanımız sayın Melih Gökçeğin burada yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gönderdiği özellikle çocuklarımıza gönderdiği hediyeleri dağıtmak üzere buraya geldik. ALLAH nasip ederse Ankara Büyükşehir Belediye meclisince alınan karar neticesinde önümüzdeki günlerde gerek gıda gerek giysi, bot, kaban gibi hediyelerimizde yardımlarımızda buraya ulaşacak. Biz bugün bu okulda ve bu bölgedeki okullarda dağıtılmak üzere başkanımız sayın Melih Gökçeğin hediyelerini getirdik ve şuan çocuklarımıza dağıttık. Buradaki çocuklarımızın içerisinde yetim olanlar öksüz olanlar var. Ankaralıların adına bu hediyeleri kardeşlerimize ulaştırdık hepinize teşekkür ediyorum. Buradaki arkadaşlarımızın çocuklarımızın Allah yardımcısı olsun, inşallah Ankaralılar olarak başta başkanımız sayın Melih Gökçeğin himayelerinde yardım etmeye devam edeceğiz’’dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçeğin bu anlamlı yardımlarından ötürü Ceylanpınarlılar adına ve Suriyeli misafir kardeşlerimizin adına Başkanımız sayın Melih Gökçeğe ve ekibine teşekkür ediyorum ifadelerinde bulundu.

Başkan Gökçek ve Başkan Atilla’ya teşekkürlerini ifade eden Recep Tayyip Erdoğan Suriyeli Misafir Eğitim ve Kültür Merkezinde eğitim gören Suriyeli çocuklar, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçeğe ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederiz ifadelerinde bulunarak teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195