Title of a News Article

Başkan Özyavuz'dan kutlama

.

Başkan Özyavuz'dan kutlama
banner206
Harran ilçesinde bayram heyecanı vardı. Ramazan bayramının ilk gününde Haran ilçesinde yetkiler ve halk bayramlaştı. Ilçe Kaymakamı Temel Ayça ve Belediye başkanı Mehmet Özyavuz günboyunca halkın arasında bayramlaştılar 

 Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Ramazan Bayramının tüm insanlık için sevgi, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olması temennisinde bulundu. 
Özyavuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, toplum olarak, yeni bir bayramı daha hep birlikte kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Toplumsal yaşamda önemli bir yeri bulunan bayramların, üzüntülerin, kaygıların ve sıkıntıların unutulduğu, sevinçlerin arttığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği özel günler olduğunun altını çizen Özyavuz, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız" dedi.
Özyavuz, bayram mesajında, "İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesizler, yaşlılar ve yardıma muhtaçlar ziyaret edilerek gönülleri alınmalı, yalnızlıkları hissettirilmemelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için sevgi, kardeşlik ve hoşgörüye vesile olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2017, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142