Title of a News Article

Başkan Şimşek’in en büyük transferi

 Başkan Şimşek’in en büyük transferi
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in oğlu İş Adamı Kerim Şimşek, Trabzon Oflu Avukat Melek Hacıahmetoğlu ile hayatını birleştiriyor. Başkan Şimşek, hayatının en büyük transferini ünlü futbolcuların yetiştiği Trabzon’dan gelin alarak yaptığını söyledi.

15 Ağustos’ta İstanbul Çırağan Sarayı Düğün Salonu’nda düzenlenecek görkemli düğün töreni ile dünya evine girecek İş Adamı Kerim Şimşek ve Trabzon Oflu olan Avukat Melek Hacıahmetoğlu için Otel El Ruha’da süpha yemeği verildi.

Yemeğe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Şanlıurfa eski Milletvekili Faruk Bayrak, Suruç ilçesinin ileri gelen kanaat önderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan ilahilerin ardından davetlilere süpha yemeği verildi. Törende bir konuşma yapan Damat’ın babası Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, futbolcu transfer ederken çok zorlandıklarını ancak gelin alınca fazla zorlanmadıklarını ve hayatının en büyük transferini yaptığını söyledi.

Şimşek, kızını evlendirirken duygulanarak çok ağladığını belirterek, “Kız vermek çok zordu ama oğlumu evlendirirken daha farkı duygular içindeyim. Karadeniz’in en şöhretli ve en büyük ilçesi Of’tur; Güneydoğu’da da en büyük tarım alanlarına sahip ve kendi alanında başarılı insanları yetiştiren Suruç’tur. Bu aynı zamanda Suruç ve Of’un evliliği oldu. Biz Of’tan kız transfer ettik, bundan dolayı mutluyuz” dedi.

Tören, davetlilerin genç çiftleri tebrik etmesi ile sona erdi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195