Title of a News Article

Başkan Yalçınkaya: Gece, Gündüz Demeden Çalışıyoruz

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye binasında düzenlenen bayramlaşma programında, ilçe sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile bayramlaşan Başkan Yalçınkaya, Akçakale için çok büyük projelerinin olduğunu ve Akçakale’de her şeyin daha güzel olacağını vurguladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Akçakale Belediyesi hizmet binasında düzenlenen Başkan Mehmet Yalçınkaya, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, MHP Akçakale İlçe Başkanı İsa Yıldızoğlu, meclis üyeleri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programına katılan vatandaşlar ile tek tek görüşerek, Kurban Bayramını tebrik eden Başkan Yalçınkaya, vatandaşların talep ve önerilerini de aldı. Akçakale için el ele vererek, çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Yalçınkaya, projeleri ile Akçakale’de her şeyin daha güzel olacağının altını çizdi.

MİLLETVEKİLİ AKAY: “BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ”

Bayramlaşma programına katılan Milletvekili Ahmet Akay, Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’ya güvendiklerini ve güzel hizmetler yapılacağını söyledi. İlçe halkının bayramını da tebrik eden Milletvekili Akay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın belediyemize ve bizlere olan teveccühleri son derece önemliydi. Bu teveccühü de yaşadık ve gördük. İnşallah Akçakale’yi daha çok güzel günler bekliyor. Başkanımıza güveniyoruz, Akçakale’ye güveniyoruz. Başkanımız inşallah Akçakale’nin layık olduğu hizmeti getirecektir. Bu duygu ve düşünceler ile halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”

BAŞKAN YALÇINKAYA:”GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Mehmet Yalçınkaya’da, bayramlaşma programına gelen tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Akçakale ve Akçakale halkı için gece, gündüz demeden çalıştıklarını söyledi. Projeleri ile Akçakale’nin daha güzel olacağının altını çizen Başkan Yalçınkaya, açıklamasında şunları kaydetti:

“Akçakale halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Milletvekilimiz Ahmet Akay ile birlikte Akçakale’nin tüm sorunlarını biliyoruz. Bu noktada da, gece gündüz demeden her dakikayı da çalışarak Akçakale’nin hizmetine sunmak istiyoruz. Elimizde çok ciddi projelerimiz var. Vatandaşlarımızdan sabır, anlayış, yardım ve destek bekliyoruz. Sabırlı olsunlar, her şey eskisinden çok güzel olacak. Bölgede çok büyük bir hareketlilik var. Bu Suriye meselesi yakın zamanda çözülür ise kapımız da çalışır. Sorunların en az yüzde yetmiş veya seksenini çözmüş oluruz. Allah bütün Müslümanların yardımcısı olsun, coğrafyamızın yardımcısı olsun. Sıkıntılar inşallah bu bayramın yüzü, suyu hürmetine Allah’ın yardımıyla giderilir. Herkesin burada yüzü güler ve gerçek bayrama kavuşur. Bütün İslam Aleminin bayramını kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2019, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195