Title of a News Article

Başkan Yavuz'dan OHAL'a tam destek

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, OHAL kararına tam destek verdi.

Başkan Yavuz'dan OHAL'a tam destek
banner206
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanan (OHAL) kararının Türkiye'nin huzuru ve devletin bekası adına alınmış yerinde bir karar olduğunu ve Şehit Aileler ve Gaziler olarak kararı sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yazılı açıklamasında (FETO) Terör Örgütü'nün darbe girişimiyle oluşturulmak istenen kaos senaryolarının, Türkiye'yi hedeflerinden asla geri kalmayacaktır.

Ortaya çıkan tehditleri en hızlı şekilde bertaraf edebilmek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan OHAL kararının, Türk milletinin her bir ferdinin hak ve özgürlüklerinin korunmasının yanı sıra milli hedeflere ulaşmak adına sağlam bir zemin oluşturacak.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, olağanüstü hal (OHAL) ilan edilmesinin, Türkiye'yi daha güçlü demokrasi ve güvenilir bir hukuk sistemine kavuşturacağına inandıklarını da sözlerine ekledi. Başkan Yavuz açıklamasında, "MGK toplantısı sonunda alınan OHAL kararı vesilesiyle güçlü demokrasi ve güçlü bir Türkiye oluşacak. OHAL kararının Türk milletinin her bir ferdinin hak ve özgürlüklerinin korunmasının yanı sıra milli hedeflere ulaşmak adına sağlam bir zemin oluşturacağına inanıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2016, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142