Title of a News Article

Başkan Yıldız'dan değerlendirme...

Başkan Yıldız'dan değerlendirme...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, partisinin büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül için havaalanı ve parti binası önünde ki mitinge gelenlere teşekkür etti. 

il Başkanı Yıldız, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi 
Tşkler..
1/Bugün Şanlıurfa, Miletvekillleriyle,İlçe Başkanlarımızla Belediye Başkanlarımızla,Teşkilat Üyelerimizle,Kadın,Gençlik kollarımızla Ve Kadir Şinas Halkımızla Muhteşem Bir Şekilde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı Karşıladı Ve Bağrına Bastı. 
2/ Havalimanı ve İl Başkanlığımızın Önü Sevgi Seliydi Adeta. Her Daim Partimize Liderimize Ve Teşkilatımıza Sahip Çıkan Kadim Şanlıurfa Halkımıza Teşekkürlerimi Şahsım Ve Teşkilatım Adına Sunuyor, 31 Mart Mahalli Seçimlerinde Kendilerinden Büyük Destek İstiyoruz.
3/ Bugün, Gönüllere Hitap Eden Teşkilat Düsturuyla Hareket Eden, Adayına Ve Partisine Bir Kez Daha Sahip Çıkan Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, Ana Kademelerimize Ve Mahalle Teşkilatlarımıza Teşekkürlerimi Sunuyorum.4/ Aday Tanıtım Programımıza Teşrif Ederek Bizimle Bu Kutlu Yürüyüşte El Ele,Kol Kola,Gönül Gönüle Yürüyen Şanlıurfa'mızı En İyi Şekilde Temsil Eden Milletvekillerimize Teşekkür Ediyorum.5/ Hizmet Eri, Şanlıurfa Sevdalısı Duruşu, Özverili Çalışmaları,13 İlçemize Eşit Duruşu Ve Ak Parti Sevdalısı Mevcut Belediye Başkanımız @nihatcftc'ye Teşekkür Ediyor,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Zeynel Abidin Beyazgül'e Ve Ekibine Başarılar Diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2018, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195