Title of a News Article

Başkanlar, Bayramı kutladı

.

Başkanlar, Bayramı kutladı
banner206

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfalıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, yayınladığı mesajında şunları kaydetti;   

“Dostlukların yeniden canlandığı, üzüntülerin yerine sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı ve bizleri birbirimize daha da yakınlaştıran mübarek Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilinmelidir ki, bayramlar dargınlıkların unutulduğu incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Bayram sevinçlerimizle dini ve milli duygularımız perçinleşir, milli birlikte ve beraberlik bilincimiz daha da güçlenir. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı’nın İslam Alemine, aziz milletimize, ilimize ve Birecik’e huzur sağlık ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz eder, çok değerli hemşerilerimizin bayramını kutlarım.”

 

Atilla’nın mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak, vatandaşların bayramını kutladı. Vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Atilla, "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Yurt içi ve yurt dışındaki hemşerilerimle birlikte yeni bir Ramazan Bayramını idrak etmenin mutluluğu içerisindeyim. Birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam çerçevesinde Ramazan bayramını, tüm halkımızın huzurlu bir şekilde geçirmesini temenni eder, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

 

Özyavuz’un mesajı

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ise, bütün hemşerilerinin ve İslâm âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Başkan Özyavuz, "Bayramlar, dini ve milli duyguların perçinleştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Bu anlamlı bayramın Urfa halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2016, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195