Title of a News Article

Başsavcı Kuş göreve hızlı başladı

Başsavcı Kuş göreve hızlı başladı
banner206

 Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa’ya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Uğurhan Kuş, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini makamında kabul etti. Kuş, öncelikli hedefinin Adliye Sarayındaki otopark sıkıntısını çözmek olduğunu söyledi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı olarak görevini yürütürken Yargıtay Üyeliğine atanan Mehmet Ademoğlu’nun yerine göreve gelen Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğurhan Kuş, yeni görevinde tebrikleri kabul ediyor. Kentte yayın yapan Urfastar, Gap Gündemi, Urfanatik, Olay ve Dünden Bugüne Şafak Gazetesinin temsilcileri Reşat Uzun, Veysel Polat, Tahir Gülebak, Aziz Budak ve Ömer Ayhan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

ADLİYEDE BASIN ODASI OLUŞTURULACAK

Henüz geçtiğimiz hafta göreve başlayan Şanlıurfa Başsavcısı Uğurhan Kuş, göreve başlar başlamaz işe koyuldu. Başsavcı Kuş, gazetecilerle yaptığı görüşmede ilk olarak Şanlıurfa Adliye sarayındaki otopark sıkıntısı çözmek için uğraştıklarını söyledi. Adalet sarayına gelen basın mensuplarının sıkıntı çekmemesi için bir basın odası oluşturacaklarını da ifade eden Başsavcı Kuş’un, basına ilgi duyduğu da önceden biliniyordu. Makamına gelen yerel gazeteleri özellikle incelediğinin altını çizen Başsavcı Kuş, yerel basının geliştirilmesi açısından elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu da belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195