Title of a News Article

Başvurular ne zaman?

Başvurular ne zaman?
banner206
 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Elmadağ Şehit Mustafa Büyükboyraz POMEM Müdürlüğü 2018 yılı 2. Dönem POMEM Mezuniyet töreninde uzun zamandır merak edilen Polis ve Bekçi alımlarıyla ilgili önemli bilgiler verdi.
 Bakan Soylu açıklamalarında 10 bin 500 bekçi alımının yanında 10 bin kişilik polis alımının da yapılacağını belirtti. Soylu açıklamalarının devamında "bugün 6338 kardeşimiz POMEM'lerden mezun oluyor. Geçen gün de 3200 kardeşimizi mezun ettik. Yaklaşık 10 bine yakın mezunu bu hafta verdik. Şimdi yeni bir 10 bin polis daha alıyoruz. Hemen hemen müracaatlarını tamamladık. 10 bin 500 bekçiyi daha inşallah Şubat ayının sonu itibariyle göreve başlatmış olacağız. Bizim kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bana bir şey söyledi.

 Vatandaşımız yatarken bekçinin düdüğünü duysun rahat uyusun. Memleketimizin sokaklarını mahallelerini bekçi düdükleriyle inşallah daha güzel hale getireceğiz. Son dört yılda mezun ettiğimiz öğrenci sayısı 74.677 oldu. Aktif görevdeki polislerin üçte biri." ifadelerine yer verdi. Peki alımlar ne zaman?

 BEKÇİ VE POLİS ALIMI NE ZAMAN? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı konuşmada bekçi ve polis alımı hakkında açıklama yaparak tarihler hakkında bilgi verdi. Bakan Soylu açıklamasında; Son 1 hafta içerisinde yaklaşık 10 bin polis mezuniyetinin gerçekleştiğini (3 bin PÖH , 6 bin 200 polis memuru) söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, şubat ayı içerisinde 10 bin 500 bekçi alımının daha yapılacağı müjdesini yineledi. Polis alımlarının son yıllarda Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ihanetinden sonra arttığını ve açığın hızla kapatıldığına dikkat çeken Bakan Soylu, önümüzdeki süreçte bekçi alımlarının da artacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda alımlara hız verildiğini ifade etti.  

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2019, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142