Title of a News Article

Bayan Bayık'tan eşine seçim desteği

Yaklaşan yerel seçimlerle beraber hareketliliğin başladığı siyasi partilerde destek turları devam ediyor.

Bayan Bayık'tan eşine seçim desteği
banner206

 

Hilvan Belediye Başkanının eşi Fatma Bayık, seçim çalışmaları kapsamında eşine destek çıkmak amacıyla kırsal ve merkez mahallelerde destek turlarını sürdürüyor. Hilvan'a bağlı kırsal Küçük Gölcük, Uzuncuk ile merkez Bağlar ve Bahçelievler Mahallesi'nde ev toplantılarına katılan Fatma Bayık, bir araya geldiği mahalle sakini bayanlarla hem sohbet etti hem de Ak Parti ve Belediye Başkanı eşi Aslan Ali Bayık'ın gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.

Hilvan'ın altyapı ve üstyapı sorununun çözüldüğünü, bunlara ek olarak sosyal belediyecilikte diğer yerlere nazaran önemli gelişmelerin kaydedildiğini belirten Bayık 'İçme suyu sorunu için bizzat Cumhurbaşkanımızla görüşerek sorunu arz ettim. Verdiği talimat üzerine Hilvan'ın içme suyu projesi hayata geçti. Bu şekilde susuzluktan hep birlikte kurtulmuş olduk. Yine sokaklarımız çamurdan geçilmezken, bütün sokakların kilitli parke taşı ile döşenmesiyle de vatandaşlarımız dört mevsim terlikle sokaklarda dolaşabilmektedir.İnşallah yeni dönemde daha güzel projeleri Hilvan'a kazandıracağız' dedi.

Ziyaret ettiği evlerde sıcak karşılandığını belirten Fatma Bayık 'Gittiğimiz her hanede, katıldığımız her mahalle toplantısında çok sıcak ve samimi olarak halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. İlgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Allah razı olsun' şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195