Title of a News Article

Baydilli anneleri unutmadı

.

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mayıs Anneler günü dolayısıyla, 4 fedakâr anneyi ziyaret ederek anneler gününü kutladı. Başkan Baydilli; “Anneler her zaman bizim başımızın tacıdır” dedi. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi ile birlikte 4 fedakâr anneyi evinde ziyaret ederek anneler gününü kutladı. 

Başkan Baydilli ve beraberindekiler ilk olarak ilçenin en yaşlı annesi olan 105 yaşındaki İslim Yeşil’i ziyaret etti. İslim anneyle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli İslim annenin ellini öpüp anneler gününü kutladı. 

Daha sonra engelli oğluna bakan ve aynı zamanda kanser hastası olan Ayşegül Çalışkan’ı ziyaret eden Başkan Baydilli, Ayşegül Çalışkan ile bir süre sohbet etti. 6 yaşından sonra engelli olan Ayşegül Çalışkan’ın 28 yaşındaki oğlu İbrahim Halil’le yakından ilgilenen Başkan Baydilli, engelli gence tekerlekli sandalye sözü verdi. 

Başkan Baydilli son olarak eşini kaybeden ve ailesini geçindirmek zorunda olan Hadle Ağırbaş ve aynı durumda olan Gülsüm Duran’nın evini ziyaret ederek, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. 

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Baydilli, “Bugün Anneler günü… Anneler gerçekten bizler için olmazsa olmazımız. Bizde Karaköprü Belediyesi olarak Anneler günü münasebetiyle Karaköprü’müzde en yaşlı annemizden, en fedakâr, en cefakar annelerimizi ziyaret ederek onların günlerini kutladık” dedi. 

“Annelerimiz hayatta tutunmamızı, hayata alışmamızı sağlayan ilk meleklerdir” diyen Başkan Baydilli; “Bu konuda bizim sadece anneler gününde değil, her gün annelerimizin kıymetini bilip, gerçekten onları hayatımızın ve yaşamımızın başköşesinde olması gerekiyor. İslam’da diyor ki “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Bu da gerçekten İslam’da annelere verilen önemin, değerin ve kıymetin göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142