Title of a News Article

Baydilli çalışmaları inceledi

.

Baydilli çalışmaları inceledi
banner206

Karaköprü Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Doğukent ve Akbayır mahallelerinde başlatılan kilitli parke ve yol açma çalışmaları aralıksız sürüyor.

Daha modern ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak için yaz - kış demeden çalışan Karaköprü Belediyesi, vatandaşın kış aylarında sorun yaşamaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçenin Doğukent ve Akbayır mahallelerinde başlatılan kilitli parke ve yol açma çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

HEDEF: ÇAMURSUZ YAŞAM

Doğukent ve Akbayır mahallelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledikten sonra açıklama yapan Başkan Baydilli, “Bugün Doğukent ve Akbayır mahallelerinde ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Önümüz kış, kışa girmeden önce yol açma ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını bitirmek istiyoruz. Bizim amacımız Karaköprü halkını çamurdan kurtarmak. Onların güzel, nezih bir ortamda yaşamlarını sürdürmesidir. En kısa sürede de ilçemizde parke taşı döşenmemiş mahallemiz kalmayacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195