Title of a News Article

Baydilli'den tebrik ziyareti

.

Baydilli'den tebrik ziyareti
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, pazar günü Adıyaman 1954'ı mağlup ederek 3. lige çıkma yolunda önemli bir galibiyet alan Karaköprü Belediyesporlu futbolcular ve teknik ekibe ziyarette bulunarak tebrik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyon olarak 3. lige çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor'a ziyarette bulunurken, pazar günü şampiyonluk yolundaki rakiplerden Adıyaman 1954 karşısında alınan 2-0'lık galibiyet nedeniyle yönetim, teknik ekip ve futbolcuları tebrik etti. Ziyarette Başkan Baydilli'ye Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler de eşlik ederken, Başkan Baydilli yöneticilerle birlikte bir süre antrenmanı takip etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli antrenman sonrası futbolcularla bir araya gelirken, şampiyonluk mücadelelerinin öneminden bahsetti. Başkan Baydilli şunları söyledi: " Takımımız Adıyaman galibiyetiyle alnımızı ak etti. Maç günü Antalya'da Belediye Başkanları toplantısında olduğumuz için maça gelememiştik bu yüzden takımımızı ziyaret ederek güzel galibiyet için tebrik etmek istedik. Bizler şuna inanıyoruz ki; nasıl Karaköprü Güneydoğu'nun parlayan yıldızı konumuna geliyorsa, Karaköprü Belediyespor'umuz hak ettiği yerlere gelecektir.  Bunun yanında Karaköprü Belediyespor'u Adıyaman maçında yalnız bırakmayan yaklaşık 5 bin taraftarımıza çok teşekkür ediyorum.  Taraftarın yanımızda olması takımımıza büyük güç verdi ve bundan sonra da şampiyonluk yolunda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz."

Başkan Baydilli ziyarette Karaköprü Belediyespor'lu futbolculara baklava ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195