Title of a News Article

Baydilli: "Hepimiz birer engelli adayıyız"

.

Baydilli: "Hepimiz birer engelli adayıyız"
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Karaköprü İşitme engelliler okulunda düzenlenen programa katıldı. Başkan Metin Baydilli, işitme engelli çocuklara işaret dilini kullanarak sevgisini gösterdi.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü İşitme Engelliler Okul Müdürü Sinan Görken, okulun öğretmenleri, veliler ile öğrenciler katıldı.

 

"ENGELLİLERE HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORSAK BAŞARILIYIZ"

“Hepimiz birer engelli adayıyız” diyerek sözlerine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Bu sebepten dolayı bizim engelli kardeşlerimizi sadece belirli günlerde değil her zaman hatırlamalıyız. Onlar her sokakta, her mahallede ve her şehirde olan kardeşlerimiz.  Zaten hepimiz bu Dünya’da misafiriz. Dünya yolda yürürken altında dinlediğimiz bir ağaç. Bu sebepten dolayı bu misafirhanede kimileri başkan, kimileri müdür, kimileri de engelli. Ama önemli olan bizim ahiret için ne yaptığımızdır. Eğer biz engelli kardeşlerimize hayatı kolaylaştırdığımız sürece başarılı olabiliriz” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Başkan Metin Baydilli, etkinliğe katılan tüm işitme engelli öğrencilere işaret dilini kullanarak sevgisini gösterdi.  Konuşmaların ardından, işitme engelli okulundaki öğrencilerin hazırladığı gösteriler davetliler tarafından büyük ilgi gördü. 

Etkinliklerin ardından Başkan Metin Baydilli Karaköprü İşitme Engelliler Okulunda inceleme yaparak işitme engelli bir öğrenci ile masa tenisi oynadı.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142