Title of a News Article

Baydilli, merak edilen soruyu cevapladı...

.

Baydilli, merak edilen soruyu cevapladı...
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yerel seçimlerde vaat edilen ‘Teleferik Projesi’ni 15, 18 ay içerisinde hizmete sunmayı amaçladıklarını söyledi. 


UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği’nin 15 günde bir düzenlediği ‘Şanlıurfa İçin Tek Kalem Buluşmaları’nın bu haftaki konuğu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli oldu. Çalışan Gazeteciler Derneği’nde  düzenlenen toplantıya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı. Karaköprü’nün sorunlarının konuşulduğu toplantıda,

ilçeye yapılacak ve yapılmış olan projeler konuşuldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye,  dönemin Belediye Başkanı şuan ki Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından yerel seçimlerde vaat edilen ‘Teleferik Projesi’nin ne aşamada olduğu soruldu.

 

 “İller Bankasından hibe alınacak”

Baydilli, bu projeyle ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını belirterek, “Malum bu devasa bir projedir. Vizyon bir proje olduğu için Karaköprü Belediyesinin bu konuda bütçesi yetmediği için İller Bankasından bir kısmını olarak alıp yapacak. Plan ve projedeki arkadaşlara konuyla ilgili talimat verdim. En kısa zamanda ihalesinin yapılarak, 15,18 aylık zamanda vatandaşların hizmetine girebilmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğinin Şanlıurfa İçin Tek Kalem buluşmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Baydilli; “Bende Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneğine bizi buraya davet ettiğinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Tek Kalem diyorsunuz evet yerel basın bir ilin en büyük dinamikleridir. Bir ilin gerek tanıtımı adına gerekse o ilin ileriye dönük, o ilin ülkesinde öne çıkması babında yerel basın gerçekten dinamik ve en önemli unsurdur. Yerel basının birlik beraberlik içerisinde hareket etmesi bu işin Şanlıurfa’da tamamlandığı anlamına gelir. Ben inanıyorum ki Şanlıurfa’mız Güneydoğu’nun gerçekten incisi. Güneydoğu’nun başkenti olacak, sizin gibi tek kalem çalışan, Şanlıurfa’yı tek kalemde anlatan gazetecilerle birlikte. Ben buraya bizi davet ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi bozmasın diyorum. Hep birlikte Şanlıurfa’nın bir yerlere gelmesi için durmak yok yola devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gülebak; “ Şanlıurfa için tek kalem çatısı altında yola çıktık”

Programa katıldığı için Metin Baydilli’ye teşekkür eden Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak; “Öncelikle Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye bugün bizi yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz. Biz Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği olarak ‘Şanlıurfa için Tek Kalem’ çatısı altında yola çıktık. ‘Şanlıurfa İçin Tek Kalem’ çalışmalarımızı güçlendirmek için kurum ve kuruluşlarla özellikle iç içe çalışmamız gerekmektedir. O yüzden 15 günde bir bu tip geceleri düzenliyoruz. Çünkü dışarıdan duyumla yapılan işler belediye de çalışan arkadaşlarımızın şevkini kırıyor. Hem de sahada çalışan arkadaşlarımız yanlış bilgi sahibi oluyor. Bizde bu yanlışların önüne geçmek ve daha sağlıklı bilgiler almak için bu geceleri düzenliyoruz. Bu günde başkanımız bizi yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195