Title of a News Article

Baydilli projelerini açıkladı...

Baydilli projelerini açıkladı...
banner206

Ak Parti Karaköprü ilçe belediye başkan adayı Metin Baydilli projelerini açıkladı. 

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi Karaköprü ilçe Belediye Başkan adayı Metin Baydilli bu sabah bir otelde düzenlediği basın toplantısında 30'za yakın projelerini kamuoyuna paylaştı .

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ,il Başkanı Bahattin Yıldız ile basın mensupları ile bir araya gelen Baydilli, seçimi kazanacağını da söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat aksoy
Sedat aksoy - 5 yıl Önce

Sayin baydilli keşke ilk. Projen sayisizca ise aldigin akrabalarini badillilari işten cikartsan belediye badilli dolu 4 yilda yapmadığını bu 4 yildami yapacan stat yaptiniz maliyet ne kadar paylasin el ✋ vicdan unutmayin her oyunnhesabi vardir Allahtan korkariz sana oy yok bey efendi

köylü
köylü - 5 yıl Önce

seninleyiz.başkan

VATANDAŞ
VATANDAŞ - 5 yıl Önce

Projelerden önce bu akşam gelip 35 metre yolda karşıdan karşıya geçeydi.Geçebilse oyumu vereceğim.Memlekette alt yapı diye birşey yok.Ne projesi tanıtıyorsunuz.Milletin aklı ile dalga geçmeyin.

Selim
Selim - 5 yıl Önce

Eve temiz girdiğimiz gün yok. Mahvetti yplları.

URFALI34
URFALI34 - 5 yıl Önce

2 YILDA 100 METRELİK YOLU YAPAMAYAN KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ HAYAL MI KURUYOR

Vedat parçinek
Vedat parçinek - 5 yıl Önce

Karaköprü gelişen büyüyen bir ilçe .hayalleri küçük olanlar küçük düşünür.METİN başkanı çalıştı çalışıyor.çamur at izi kalsın anlayışı devam etmekte .ne üzücüdürki kimse topluma faydalı bişey demiyor. Metin başkan karaköprüye güzel bir gençlik merkezi istiyorum .kütüphane,kadınlar için iş öğrenme atölyesi ,sinema salonu, v.b donatiya sahip bir merkez istiyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner195