Title of a News Article

Baydilli resmen başladı

.

 Karaköprü Belediye Başkanı seçilen Metin Baydilli, düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’den görevi devraldı.

Başkanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ve Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Metin Baydilli’ye yeni görevinde başarı dileğinde bulundu.

Karaköprü Belediye Meclisi tarafından Metin Baydilli’nın Karaköprü Belediye Başkanlığına seçildiğini ifade eden Başkan Çiftçi, “Meclisimiz tarafından dün bir seçim gerçekleşti. Karaköprü Belediye Meclisi yapmış olduğu seçim neticesinde Metin Baydilli kardeşimizi kalan 3,5 yıl süre için belediye başkanı olarak seçmiş oldu. Metin Baydilli teşkilatımızdan, gençlik kollarımızdan ve AK Parti’nin çatısı altında siyaset yapan AK Parti’nin yetiştirmiş olduğu kişiliklerden bir tanesidir” dedi.

 

SİYASİ YAŞAMDA YARIŞLAR ESASTIR

Başkan Çiftçi, “Dün Sayın İsa Kızıldemir ve Metin Baydilli’nin bir yarışı söz konusuydu. İkisi de AK Parti’mizin değerli mensupları. Biz burada sadece ve sadece Karaköprü ölçekli düşünen bir yapıda değiliz. Şanlıurfa’nın tamamına hizmet götürme noktasında Karaköprü meclisi, Karaköprü halkı, Karaköprü çalışanları ve Karaköprü’de emek veren tüm kadro ile Şanlıurfa’ya hizmet noktasında bir değişikliğe gidilmiştir. Bu değişiklik inşallah ilçemize, ilimize, partimize hayırlı sonuçlar verir. Siyasi yaşamda yarışlar esastır. Demokrasinin gereğidir. Önemli olan iradenin tecelli etmesidir. Önemli olan Karaköprü ilçesine hizmeti getirebilecek bir kadronun bir birlik ve beraberliğin oluşmasıdır. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bana düşen sorumluluk seçilen kardeşimizin yanında olabilmek. Ona yardımcı olabilmek. Karaköprü insanının yanında olabilmek. Karaköprü insanlarının sorunlarını çözebilme noktasında gerekli olan sorumluluğu taşıyabilmektir” diye konuştu.

Metin Baydilli kardeşimizin her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Çiftçi şunları söyledi; “Ben Metin Kardeşime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bundan sonraki noktada Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak yanında olduğumu, bir abisi olarak, bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendisi ile birlikte çalışacağımızı kardeşimizin de başarılı olması gerektiğini, İlçesine güzel hizmetler gerçekleştirmesi gerektiğini adilane bir noktada Karaköprü’nün kaldığı yerden devam etmesi gerekiyor. Sonuçta her ne sebeple olursa olsun bu makamlar gelip geçicidir. Bu makamlar halkın makamlarıdır. Bu makamların sahibi tüyü bitmemiş olan yetiminden tutun ta köyde yaşayan hacı amcanın yeridir. Bu bilinçle bu şiarla hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu ilkeyle hareket ettiğimiz sürece bir Allah’ın izni ile muvaffak oluruz. 1 Kasım seçimlerimiz geliyor. AK Parti olarak biz artık alanda seçim hazırlıklarımızı yapmamız gerekiyor. Biz bir gurubuz. Bir ve beraberiz. AK Parti’nin yetiştirmiş olduğu bir genç bugün Karaköprü Belediye başkanıdır. Bunu da biz gururla söylüyoruz. Rabbim hayırlı uğurlu etsin. Allah yolumuzu açık etsin. Rabbim bizleri utandırmasın”

 

BİRLİKTE BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDEN EN İYİ HİZMET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, birlik ve beraberlik içerisinde Karaköprü’ye en iyi hizmeti yapacaklarını ifade ederek, “Bugün burada devir teslimi gerçekleştirdik. Malumunuz boşalan Büyükşehir koltuğuna Karaköprü’de başarılara imza atan Av. Nihat Çiftçi başkanımız seçildi. Boşalan Karaköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna da Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızdan İsa Kızıldemir kardeşimiz ve ben talip oldum. Demokratik bir yarış içerisinde bu işe girdik. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın teveccühü bizden taraf oldu. Tabi burada Metin Baydilli kazanmadı. Burada İsa Kızıldemir burada AK Parti kazandı. İsa Kızıldemir Başkanımız da bende AK Parti teşkilatından gelen bireyleriz. İnşallah bu saatten sonra da birlik beraberlik içerisinde Karaköprü’müze en iyi hizmeti yapacağımızı düşünüyoruz. Bize düşen Karaköprü halkını düşünmek. Karaköprü’lüleri düşünmek. Büyükşehir’i düşünmek. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte birlik, beraberlik içerisinde en iyi hizmeti yapacağız. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195