Title of a News Article

Baydilli söz verdi...

.

Baydilli söz verdi...
banner206
 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ŞESOB) ziyaret ederek esnafın sorunları hakkında bilgi aldı, esnafa her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Vildan Gönüllü Çelik ve Müslüm Topal’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Baydilli, esnafın talep ve sorunları ile ilgili Bakay'dan bilgi aldı. Esnafın daha rahat çalışması ve hizmet verebilmesi için yapılacaklar konusunda istişare eden Başkan Baydilli ve ŞESOB Başkanı Bakay, esnafın sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ziyaretinde Başkan M. Şefik Bakay ile daha iyi bir yaşam ve esnafın sorunlarının çözümü adına istişare ettiklerini söyledi. Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak esnaf için yapabileceklerimiz için istişarelerde bulunduk. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin şehir için düşünceleri ve çalışmalarını çok önemsiyoruz. Biz de burada birlik başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle daha güzel bir Şanlıurfa için, esnaf ve sanatkarlarımız için neler yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunduk. Karaköprü Belediyesi olarak her zaman esnafımızın ve doğrunun yanındayız, yanlışın karşısındayız. Bu güzel misafirperverlikleri için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı M.Şefik Bakay ise Başkan Baydilli'ye ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ederken, "Başkanımıza sorunlarımızı ilettik. Esnafın sorunlarını, ruhsat işlerini kendilerine aktardık. Bu gibi toplantılarımızın esnafımız ve belediyemiz hakkında hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2016, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195