Title of a News Article

Baydilli STK’lardan evet sözü aldı

.

Baydilli STK’lardan evet sözü aldı
banner206

16 Nisan’daki halk oylaması için her gün vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Emekliler Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Badıllı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek evet sözü aldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasıyla ilgili vatandaşları bilgilendirmeye ve neden evet demeleri gerektiğini anlatmaya devam ediyor. Başkan Baydilli, esnaf ve vatandaşların ardından sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek yeni anayasa paketini anlattı.

Şanlıurfa Emekliler Derneği’ni ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, dernek başkanı Mehmet Karagöz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Başkan Baydilli’ ye Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

Emeklilerin ülkeye hizmet ettiklerini, ülke için çalıştıklarını ve şimdi de dualarıyla, destekleriyle ülkeye destek olduklarını söyleyen Başkan Baydilli, dernek üyelerinden yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için destek sözü aldıklarını kaydederek teşekkür etti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise yaşlılara ve emeklilere hükümet olarak her zaman destek verdiklerini ve yanlarında olduklarını hatırlatarak, “Yaşlıların duasını ve desteğini almak bizim için önemlidir. İnşallah bu halk oylamasında da yanımızda olacaklar ve desteklerini sürdürecekler” diye konuştu.

Daha sonra Badıllı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne geçen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Ali Cevheri, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve Belediye Meclis Üyeleri burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Dernekte konuşan Başkan Baydilli, 16 Nisan’ın ülke için dönüm noktası olacağına dikkat çekerek, “Yeni sistemin gelmesiyle birlikte önümüzü tıkayan her şey ortadan kaldırılacak ve ülke büyük bir ilerleme kaydedecek. Bunu istemeyenler hayır diyor ama biz biliyoruz ki Şanlıurfalı ve Karaköprülü vatandaşlarımız bunun farkındadır, 16 Nisan günü evet diyerek gereğini yapacak” diyerek dernekteki vatandaşlardan evet sözü aldı.

Başkan Metin Baydilli, ziyaretin ardından kendilerini dinlemeye gelen ve dernekte ağırlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195