Title of a News Article

Baydilli tecrübelerini aktardı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İpekyol Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Tecrübe içimizde” programına katıldı. Başkan Baydilli, öğrencilere tecrübelerini aktardı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İpekyol Gençlik Merkezinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi. İpekyol Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Tecrübe İçimizde” programına; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nejdet Demir, Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Mahmutoğlu ve İpekyol Gençlik Merkezinde kursiyerleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur, düzenledikleri programa katıldığı için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti. Programa konuşmacı olarak katılan Başkan Metin Baydilli ise, söyleşi yaparak hayat tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. İpekyol Gençlik merkezinin yaptığı çalışmalardan etkilendiğini ifade eden Başkan Baydilli, İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur’a teşekkür etti.

Konuşmasının büyük bölümünde okumanın önemini öğrencilere anlatan Başkan Baydilli, “Geleceğin yöneticileri siz olacaksınız. Aranızdan doktorlar, mühendisler, avukatlar, öğretmenler çıkacak. Ve sizden sonrakiler sizleri rol model alacak. Bu nedenle okumaya çok önem verin. İslam dinimiz de ilk ayet okudur. Bu nedenle bizim okumamız gerekiyor” dedi. Programın son bölümünde İpekyol Gençlik Merkezindeki öğrenciler Başkan Metin Baydilli’ye soru sordu. Başkan Baydilli öğrencilerin sorunlarını büyük bir içtenlikle cevapladı. Başkan Baydilli daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2016, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142