Title of a News Article

Baydilli’den Başhekim Keşküş’e ziyaret

.

Baydilli’den Başhekim Keşküş’e ziyaret
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atanan İbrahim Halil Hüdaverdi Keşküş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başhekim Keşküş ile bir süre sohbet eden Başkan Baydilli, yeni görevinde başarılar diledi.

Başhekim Keşküş, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanemize geçtiğimiz günlerde atanan yeni Başhekimimiz İbrahim Keşküş beyi ziyaret ettik. Ziyaretimizde gerek hastane ile gerekse şehircilik anlamında sohbet ettik” dedi.

Kurum müdürlerinin fikirleri de kendileri için önemli olduğunu belirten Başkan Baydilli; “Şanlıurfa’mız ve Karaköprü’müz için çalışmaya devam ediyoruz. Kurum müdürlerimizin de belediyecilik anlamında bizlere verecekleri fikirler önemlidir. Böyle günlerde onları da ziyaret ederek fikirlerini alıyoruz. Bunu da uygulamaya çalışıyoruz. Ben yeni atanan Başhekimimize de başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Ankara’da meydana gelen terör saldırısını da değinen Başkan Baydilli şunları söyledi:

“Ankara’da meydana gelen terör saldırısında öncelikle vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızda acil şifalar diliyoruz. Tabi bu vatan bu millet hepimizin. Bizim bu konuda duyarlı olup sahip çıkmamız lazım”

Başkan Baydilli, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti sonrası, Şanlıurfa Müteahhitler Birliğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Mustafa Önal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Baydilli müteahhitlerin sorunlarını dinledi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Önal, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “Şanlıurfa Müteahhitler Birliğini ziyaret edip, Müteahhitler Birliği Başkanı ve gerekse Yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Bir araya gelme sebebimiz, Şanlıurfa’mızın hızla büyüyen ve gelişen bir il olması ve Karaköprü’müzünde gerçekten büyüme anlamında doğu ve Güneydoğu’nun en hızlı büyüyen ilçesi olmasıdır. Tabi bu büyümenin en büyük payı ve paydası Şanlıurfa Müteahhitleridir. Şanlıurfa’mız bacasız sanayisi olan ve inşaatlarla büyüyen bir ildir. Bizim bacasız sanayiye sahip çıkmamız gerekiyor.  Müteahhitler Birliği Başkanımız Mustafa Önal Müteahhitlerin birlik ve beraberliği noktasında çok duyarlı hareket ediyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195