Title of a News Article

Baydilli’den birlik ve beraberlik mesajları

.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa Türkmenler Birliği istişare toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'de en önemli kazanç ve olgunun birlik ve beraberlik olduğunu söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Türkmenler Birliği Derneğinin düzenlemiş olduğu Şanlıurfa Türkmenler Birliği istişare toplantısına katıldı. Toplantıya Başkan Baydilli'nin yanı sıra Şanlıurfa Türkmenler Birliği Derneği Başkanı Hasan Çay, Sivil Toplum Kuruluşları İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve davetliler katıldı.

Şanlıurfa'daki Türkmenlerin durumu ve derneğin çalışmalarının görüşüldüğü istişare toplantısında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye'yi tarihinde zor süreçlerden kurtaran en önemli olgunun birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi olduğunu ifade etti. Başkan Baydilli, ülkenin kalkınması ve şer odaklarıyla mücadele etmesi için birlik beraberlik ruhunun devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, "Sivil Toplum Kuruluşları birlik ve beraberlik için çok önemlidir. Türkmen birliğinin oluşturulması da bizim için çok önemlidir. Bu birlikler yeni tarih yazmak için gereklidir. Ben bu güzel Türkmenler Birliği Derneği'nin kurulmasından büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Başarılı ve hayırlı çalışmalar yapmalarını diliyorum" diye konuştu.

İstişare toplantısının ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkmenler Birliği Derneği üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142