Title of a News Article

Baydilli'den kadın personellere jest

.

Baydilli'den kadın personellere jest
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' vesilesiyle Karaköprü Belediyesi'nde çalışan kadın personellerle kahvaltıda bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personelleri unutmayarak kahvaltıda bir araya geldi. Günün anlam ve önemi nedeniyle kadın personellere karanfil dağıtan Başkan Baydilli, kadın personellerin kadınlar gününü kutladı.

Kahvaltıya Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra Başkan Baydilli'nin eşi Güler Baydilli, Karaköprü Kaymakamı Ahmet Yıldız'ın eşi Yasemin Yıldız, Ak Parti Karaköprü İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Eda Çakmaklı, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları ile kurumda çalışan kadın personeller katıldı.

Yemekten sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kadınlara verdikleri değer münasebetiyle kadın personelle bir araya gelmek istediklerini ifade ederek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını söyledi. 

Başkan Baydilli şöyle konuştu: "Kadınlar sadece bir günde hatırlanmamalı, hayatın her anında her yerde hatırlanmalı, değerinin bilinmesi gerekir. Cahiliye döneminde kadınların diri diri gömüldüğü bir zamandan hep birlikte çalışarak insanlara hizmet ettiğimiz bir zamanda yaşıyoruz çok şükür. Şu bir gerçek ki hayat müşterektir, Hz. Adem'e yardımcı olsun diye Allah Hz. Havva'yı yaratmış ve onlardan bizleri türetmiş. Bizim bu hayatta ailemizin, çocuklarımızın ve özellikle eşlerimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor, onlara zaman ayırmamız gerekiyor çünkü hayatı paylaşıyoruz. Ben buradan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 8 Mart'ta Karaköprü mesire alanında yapılacak Kadınlar Günü etkinliğine tüm kadınları davet ettiğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195